fbpx
Как да създадем успешна Facebook рекламна кампания: Пълен наръчник за 2024

Майсторство във Facebook рекламирането: Гид за 2024

Как да създадем успешна Facebook рекламна кампания: Пълен наръчник за 2024
Открийте напреднали техники и стратегии за създаване на въздействащи Facebook реклами в нашия пълноценен наръчник за 2024. Научете се да максимизирате ROI, оптимизирате бюджети и да ангажирате целева аудитория с персонализирани рекламни кампании, използвайки най-новите инструменти и анализи. Усъвършенствайте вашите умения в таргетиране, A/B тестване и оптимизация на рекламно съдържание за постигане на впечатляващи рекламни успехи във Facebook.

Съдържание

За никого не е тайна, че Facebook рекламите продължават да бъдат ключова стратегия за растежа на бизнеса, като използват мощта на социалните медии за достигане до милиони потребители по целия свят. През 2024 г., възможностите за насочване на специфични групи чрез тези реклами са по-силни от всякога, благодарение на детайлните данни за демографията, интересите и поведението на потребителите. Тази платформа предлага на бизнесите изключителната способност не само да достигнат до тяхната целева аудитория, но и да ангажират потенциални клиенти по начин, който е и прецизен, и мащабируем.

Но преди да се потопим в дълбините на рекламите, нека обясним накратко ключовите понятия, които ще срещнем по пътя си.

Ключови понятия

Започвайки Вашето пътуване в света на Facebook рекламирането, може да се сблъскате с различни компоненти и терминология, които са важни за разбирането и успешното използване на платформата. Ето основните ключови понятия, които трябва да познавате:

Meta Business Suite (предишно Facebook Business Suite) 

Това е централизиран инструмент, който Ви дава възможността да управлявате ефективно Вашите Facebook и Instagram профили от едно място. Предоставя функции за създаване и планиране на публикации, отговори на съобщения, преглед на аналитични данни и получаване на известия, което улеснява максимално комуникацията с Вашата аудитория и анализа на взаимодействието с нея.

Business Manager (интегриран с Meta Business Suite)

В миналото, Business Manager беше задкулисният инструмент за управление на разрешенията, плащанията и пикселите за следене. Сега, всички тези функции са интегрирани в Meta Business Suite, което улеснява управлението на маркетинговите и рекламни стратегии във Facebook и Instagram.

Ads Manager

Тук се намират Вашите рекламни акаунти. Ако управлявате реклами за няколко клиента като агенция, ще откриете, че може да имате множество рекламни акаунти под един основен акаунт в Ads Manager. Този инструмент е критичен за създаването, управлението и оптимизацията на Вашите рекламни кампании.

Рекламен акаунт (Ad account)

Това е акаунтът, през който реално стартирате и управлявате вашите рекламни кампании в Ads Manager. Важно е да разберете, че рекламният акаунт е основата, на която се градят Вашите рекламни усилия.

Facebook Page

Това е Вашата публична страница във Facebook, която Ви позволява да се свързвате с Вашата аудитория и да споделяте съдържание. Въпреки че е възможно да създадете реклами без Facebook страница, наличието на такава е съществено за максимизиране на Вашите рекламни усилия и ангажимент с аудиторията.

Рекламна кампания (Ad campaign)

В рамките на рекламната кампания определяте Вашата основна цел – било то увеличаване на трафика към уебсайт, генериране на потенциални клиенти, насърчаване на продажби или повишаване на осведомеността за марката. Ефективното структуриране на кампаниите Ви позволява да оптимизирате рекламния си бюджет и да постигнете по-добри резултати.

Рекламен сет (Ad Set)

Тук определяте ключови параметри като бюджет, график, таргетиране по демография, интереси и поведение. Рекламният сет Ви позволява да управлявате как и на кого се показват Вашите реклами.

Реклама (Ad)

Това е конкретното съдържание, което Вашата целева аудитория ще види – банер, снимка, видео или текст. За максимален ефект, препоръчително е да тествате различни реклами в рамките на един и същи рекламен сет, за да определите кои съдържания работят най-добре с Вашата аудитория.

Тези компоненти са от изключителна важност за успешното рекламиране във Facebook и са от съществено значение за разбирането и оптимизирането на Вашите маркетингови стратегии в социалните медии.

Вашите първи стъпки към Facebook рекламиране: От акаунт до реклама

Пускането на реклами във Facebook може да звучи като предизвикателство, но всъщност е прост процес, разделен на няколко ключови стъпки. След като сте се снабдили с необходимите инструменти, вече сте готови да дадете начало на Вашата рекламна кампания. Ето накратко какво трябва да направите:

 1. Създайте Акаунт в Meta Business Suite: Това ще бъде Вашата командна централа за управление на Facebook и Instagram акаунти.
 2. Свържете или Създайте Facebook Страница: Вашата страница е основата за взаимодействие с аудиторията.
 3. Създайте Рекламен Акаунт: Тук ще се формират и управляват Вашите рекламни кампании.
 4. Добавете Facebook Pixel: Важен инструмент за следене на действията на потребителите на Вашия сайт.
 5. Настройте Плащания: Въведете начин на плащане, за да стартирате Вашите реклами.

С тези стъпки в завършен вид, Вие сте в идеална позиция да преминете към създаването и оптимизацията на Вашата първа Facebook реклама. Сега, когато основите са поставени, настъпва времето да превърнете Вашите идеи в действие и да видите как Вашите маркетингови стратегии оживяват във Facebook.

Създаване на Вашата първа Facebook Рекламна Кампания: Поетапно Ръководство

Стъпка 1: Започване на нова кампания

Когато влезете във Facebook Ads Manager, първото, което трябва да направите, е да кликнете на бутона „Create“, за да започнете нова рекламна кампания. Този бутон се намира в горната лява част на интерфейса и е първата стъпка в процеса на дизайн на вашата реклама.

създаване на фейсбук реклама - стъпка по стъпка с WebsiteMasters

Снимка 1: Начален екран за създаване на кампания във Facebook Ads Manager

Стъпка 2: Избор на цел на кампанията

Този екран е критичен, тъй като целта, която изберете, определя как Facebook ще оптимизира рекламите Ви. Ето кратък преглед на всяка цел:

 • Awareness: Изберете това, ако искате да увеличите разпознаваемостта на Вашата марка сред по-широка аудитория. 
 • Traffic: Подходящо за привличане на повече посещения на уебсайта или приложението Ви. 
 • Engagement: Ако целите повишаване на взаимодействието с Вашето съдържание, като хората да коментират, харесват, споделят или се регистрират за събитие. 
 • Leads: За събиране на потенциални клиенти, като например тези, които могат да проявят интерес към Вашите продукти или услуги. 
 • App promotion: Използва се за насърчаване на повече инсталации на мобилно приложение. 
 • Sales: Идеално за кампании, насочени към увеличаване на продажбите във Вашата онлайн или физическа търговия.

За целта, ще изберем “Sales” за цел на нашата кампания, натискаме ‘Continue’, за да преминем към следващите стъпки на настройка на нашата реклама.

След като оцените каква цел най-добре ще отговаря на Вашите бизнес нужди, изберете съответната и продължете към ‘Continue’, за да настройвате останалите детайли на кампанията.

(Съвет: При опцията за кампания, насочена към увеличаване на продажбите, е критично да сте конфигурирали Facebook Pixel на Вашия уебсайт и да сте задали конкретни събития. Това ще гарантира, че всеки клик може да бъде проследен и преобразуван в ценни данни за конверсия, оптимизиращи Вашата кампания за максимално въздействие и ROI.)

Избор на цел на кампанията във Facebook Ads Manager

Снимка 2: Избор на цел на кампанията във Facebook Ads Manager

Стъпка 3: Избор на настройка за кампания

Тук решавате между два подхода за структуриране на Вашата кампания за продажби:

 • Advantage+ shopping campaign: Тази опция предлага оптимизирана настройка, която максимизира производителността и достига до ценни аудитории, като включва предварително зададени настройки за позициониране, възраст и други параметри. 
 • Manual sales campaign: Изберете тази опция, ако предпочитате да имате пълен контрол и да настройвате всеки детайл на кампанията си от начало до край.

За по-голям контрол и персонализация, “Manual sales campaign” е често предпочитаният избор. След като направите своя избор, натиснете ‘Continue’ за да продължите към подробните настройки на Вашата кампания.

Опции за настройка на кампания във Facebook Ads Manager

Снимка 3: Опции за настройка на кампания във Facebook Ads Manager

Стъпка 4: Именуване на Вашата кампания

След избора на настройка за кампания, следващата критична стъпка е да дадете име на вашата кампания. Това име трябва да бъде описателно и лесно разпознаваемо, за да може да управлявате и следите производителността й ефективно. В полето „Campaign name“ въведете избраното име. 

Интерфейс за именуване на кампания във Facebook Ads Manager
Снимка 4: Интерфейс за именуване на кампания във Facebook Ads Manager

Стъпка 5: Категоризиране на Вашата реклама

Секция за специални рекламни категории във Facebook Ads Manager
Снимка 5: Секция за специални рекламни категории във Facebook Ads Manager

Стъпка 6: Определяне на детайли за кампанията

След като сте проектирали основната структура и сте настроили целите на Вашата кампания, идва моментът до настройването на параметрите, които ще определят как и на кого ще бъдат показвани Вашите реклами. На снимката е показан разделът, където се задава типът на покупка – ‘Auction’ и целта на кампанията – ‘Sales’. Виждате също опцията ‘Use a catalog’, която в момента е изключена, с превключвателя на ‘Off’. Тази настройка е критична, ако искате да създадете реклами, които са свързани с определен каталог от продукти и да насочите Вашите маркетингови усилия към специализирана аудитория. На този етап избирате как Вашите продукти да се представят сред страниците на потребителите във Facebook, като превръщате тяхното разглеждане в потенциални покупки.

Раздел за детайли на кампанията във Facebook Ads Manager

Снимка 6: Раздел за детайли на кампанията във Facebook Ads Manager

Стъпка 7: Настройване на A/B Тест

Тази стъпка Ви въвежда в сърцевината на експерименталния маркетинг. A/B тестовете са изключително важен инструмент за оптимизация на рекламните кампании. Във Facebook Ads Manager, функцията за A/B тест Ви позволява да тествате различни версии на Вашите реклами с разнообразни изображения, текстове, аудитории или позициониране на рекламите. Това е основен метод за определение на най-ефективния подход към Вашата аудитория.

Опция за създаване на A/B тест във Facebook Ads Manager

Снимка 7: Опция за създаване на A/B тест във Facebook Ads Manager

Стъпка 8: Настройка на бюджета на кампанията

Определянето на бюджета е ключов елемент в планирането на всяка рекламна кампания. Тук сте на стъпка, където Facebook Ads Manager предоставя инструменти за изтънчено управление на финансите ви. В раздела ‘Campaign budget’, можете да активирате ‘Advantage campaign budget’, което Ви дава възможност да оптимизирате разпределението на бюджета между различните рекламни комплекти в зависимост от тяхната производителност. 

(Мини съвет: Избягвайте използването на “lifetime budget” при опцията за Advantage campaign budget, тъй като може да доведе до бързо изчерпване на Вашите средства, особено ако кампанията Ви се справя изключително добре в краткосрочен план. По-добре е да изберете дневен бюджет, който Ви дава повече контрол и възможност за регулиране по всяко време.

Интерфейс за настройка на бюджет във Facebook Ads Manager

Снимка 8: Интерфейс за настройка на бюджет във Facebook Ads Manager

Стъпка 9: Оптимизиране на разходите чрез график за бюджетиране

След избора на стратегия за наддаване, се откриват възможности за прецизно планиране на разходите във времето. ‘Budget scheduling’ е инструмент, който Ви дава свободата да увеличите бюджета си за реклама в най-подходящите моменти. Използвайки тази опция, можете да насочите повече средства към дни или часове, когато вашата целева аудитория е най-ангажирана. На снимката е илюстрирана опцията с бутон ‘Try budget scheduling’, която Ви кани да влезете в настройките и да създадете персонализиран график за Вашите рекламни разходи. Правилната настройка на този график може да повиши ефективността на рекламната Ви кампания и да доведе до значително подобряване на резултатите от нея. Относно оптимизацията на бюджета и различните опции, може да прочетете нашата статия: “Оптимизация на рекламния бюджет: Възможностите на Advantage Campaign Budget”.

Инструменти за 'Budget scheduling' във Facebook Ads Manager

Снимка 9: Инструменти за ‘Budget scheduling’ във Facebook Ads Manager

Стъпка 10: Конфигурация на Ad Set

Преминавайки към конфигурацията на Ad Set, сега е моментът да определите местоположението на конверсиите за Вашата рекламна кампания. Изберете дали желаете конверсиите да се случват на Вашия уебсайт, в мобилно приложение или и в двете места. Този избор ще бъде ключов за проследяването и измерването на успеха на кампанията. Настройването на ‘Pixel’ или ‘Conversion event’ е критично, тъй като то позволява точно отчитане на действията, които за Вас имат стойност. Освен това, определете името на Вашия Ad Set така, че то да отразява неговите цели и съдържание, и се уверете, че всички настройки съвпадат с Вашите маркетингови намерения и цели.

Конфигурация на Ad Set

Снимка 10: Конфигурация на Ad Set

Стъпка 11: Оптимизация на рекламата и управление на разходите

Настройките на ROAS целите за оптимално бюджетно разпределение и максимален рекламен успех се делят на: 

 • Attribution setting – за точно проследяване на конверсии, например, ‘7-day click’. 
 • When you get charged – контролира начина на таксуване – за клик или показ.
 • Dynamic creative – автоматизира тестовете за най-привлекателните рекламни комбинации, като увеличава шансовете за висока възвращаемост на рекламните инвестиции (ROI).

Опции за оптимизация и разходи във Facebook Ads Manager

Снимка 11: Опции за оптимизация и разходи във Facebook Ads Manager

Стъпка 12: Активиране на динамично създаване на съдържание

Функцията за динамично творчество представлява генериране автоматично на разнообразни рекламни комбинации, оптимизирани за Вашата аудитория. С тази настройка, системата тества различни изображения, заглавия и формати, за да идентифицира най-ефективното съдържание за увеличаване на ангажираността.

Опция за динамично творчество във Facebook Ads Manager

Снимка 12: Опция за динамично съдържание във Facebook Ads Manager

Стъпка 13: Настройка на аудиторията по местоположение

Определете местоположението на Вашата целева аудитория. В случая, е избрана Австралия, което позволява на кампанията да достигне хора, живеещи или наскоро пребивавали там. Използвайте тази функция за фокусиране на рекламите в специфични географски региони и максимизиране на релевантността и ефективността на кампанията.

Избор на местоположение в настройките на аудиторията във Facebook Ads Manager

Снимка 13: Избор на местоположение в настройките на аудиторията във Facebook Ads Manager

Стъпка 14: Оценка на дефиницията на аудиторията

Инструментът за определение на аудиторията Ви информира колко специфична или широка е селекцията Ви. В този случай, избраната аудитория е отбелязана като ‘доста широка’, което е важно за балансирането между достигането на широка аудитория и таргетирането на специфични потребители. Наблюдаването на тази метрика е важно, за да се гарантира, че кампанията Ви достига до правилните хора и за оптимизиране на ROI.

 Графика за определение на аудиторията във Facebook Ads Manager

Снимка 14: Графика за определение на аудиторията във Facebook Ads Manager

Стъпка 15: Детайлно таргетиране на аудиторията

На този етап, настройвате детайлите, които ще определят точната демография на вашата целева аудитория. Тук може да зададете специфични параметри като местоположение, възрастова група, пол, интереси и поведение. На снимката, например, аудиторията е ограничена до Съединените Щати и включва възрастни 18 години и по-възрастни от всички полове, с интереси в различни категории като ‘Entertainment’ и ‘Fitness and wellness’. Детайлното таргетиране помага за увеличаване на релевантността на рекламите и подобряване на шансовете за ангажиране на потенциално интересуващата се аудитория, като по този начин се стреми към по-висок ROI.

Настройки за детайлно таргетиране във Facebook Ads Manager

Снимка 15: Настройки за детайлно таргетиране във Facebook Ads Manager

Стъпка 16: Идентифициране и именуване на рекламата (Ad)

Тук се задава основната идентичност на Вашата реклама. Именуването на рекламата, както и изборът на Facebook страница, от която тя ще бъде публикувана, са съществени. Опцията за ‘Partnership ad’ е изключена, което показва, че рекламата е самостоятелна, а не в партньорство с други търговци или брандове. Точната идентификация е ключова за прозрачността и разпознаваемостта на Вашите реклами от целевата аудитория.

Избор на идентичност и име на рекламата във Facebook Ads Manager

Снимка 16: Избор на идентичност и име на рекламата във Facebook Ads Manager

Стъпка 17: Избор на креативен източник и формат на рекламата

В тази стъпка определяте начина, по който ще доставите медийното съдържание за Вашата реклама, и избирате формата на рекламното послание. Имате възможност за ръчно качване на изображения и видеоклипове или автоматично използване на медийно съдържание от Вашия каталог. 

Форматите варират от единично изображение или видео до по-динамични опции като карусел или колекция, които могат да предложат по-завладяващ и интерактивен преглед на Вашите продукти. Опцията за реклами с множество рекламодатели е препоръчителна и може да увеличи обхвата на Вашите реклами, като ги показва на аудитории от други свързани сметки.

Настройки за креативния източник и формат на рекламата във Facebook Ads Manager

Снимка 17: Настройки за креативния източник и формат на рекламата във Facebook Ads Manager

Стъпка 18: Подготовка на креативните елементи на рекламата

Тук добавяте и персонализирате визуалното и текстово съдържание на вашата реклама. Използвайте ‘Add media’ за добавяне на изображения или видео. После, формулирайте привлекателно заглавие и описание, които да допълват визуалната част и да усилват посланието на рекламата. Текстът трябва да бъде съобразен с целите на кампанията и да резонира с целевата аудитория.

 

 Опции за добавяне на медия и текст към рекламата във Facebook Ads Manager

Снимка 18: Опции за добавяне на медия и текст към рекламата във Facebook Ads Manager

Стъпка 19: Определяне на дестинацията на рекламата

В тази част на настройките, определете къде ще бъдат пренасочени потребителите след клик върху вашата реклама. Можете да изберете уебсайта на вашата компания, като добавите URL и по желание, персонализирате съдържанието с URL параметри. Допълнително, може да добавите браузърни добавки като бутони за обаждане или за WhatsApp, за да улесните комуникацията с клиентите. Освен това, има опция за ‘Instant Experience’ и събития на Facebook, които предлагат разширени възможности за ангажиране.

 

 Настройки за дестинацията на рекламата във Facebook Ads Manager

Снимка 19: Настройки за дестинацията на рекламата във Facebook Ads Manager

Стъпка 20: Дублиране и модифициране на рекламата

След като сте създали рекламата и сте я персонализирали с всички нужни компоненти, имате опцията бързо да дублирате съществуващата реклама. Това може да бъде полезно, ако искате да тествате различни версии с разнообразни елементи или да насочите към различни аудитории. След като дублирате рекламата, можете лесно да промените съответните компоненти, за да създадете нова, уникална версия за Вашата следваща кампания. Този процес оптимизира времето и усилията за създаване на рекламите и улеснява тестването и подобряването на рекламните стратегии.

Бутон за бързо дублиране на реклама във Facebook Ads Manager

Снимка 20: Бутон за бързо дублиране на реклама във Facebook Ads Manager

За още повече подробности и практически съвети, можете да погледнете видео тук: Създаване на Facebook Рекламна Кампания, където се разглежда целият процес по-задълбочено и се предоставя допълнителна информация, която може да Ви бъде от полза.

След като сте усвоили началните стъпки и основите на създаването на Facebook рекламна кампания, сега е време да навлезем в детайлите, които ще направят вашата кампания не просто добра, а великолепна. Възползвайте се от всеки аспект на рекламирането във Facebook, за да максимизирате Вашия успех.

След като подробно разгледахме всички стъпки, съветвам Ви да свалите моя мини наръчник, за да не изпуснете някоя от важните стъпки.

Подготовка за Вашата Facebook рекламна кампания

Определяне на цели

Всяка успешна кампания започва с ясни цели. Вашият избор трябва да бъде базиран на желаните резултати – било то повишаване на бранд осведомеността, насочване на трафик към уебсайта, или увеличаване на продажбите. Тези цели трябва да са измерими и реалистични, така че да може да проследите прогреса и ефективността на вашите усилия.

Целева аудитория

Разбирането кой е Вашият идеален клиент е ключово. Facebook предлага подробно таргетиране, включващо демография, интереси, поведение и местоположение. Използването на тези инструменти може да помогне за достигането до хората, които най-вероятно ще се интересуват от Вашите продукти или услуги.

Бюджет

Определете Вашите финансови рамки предварително и създайте рекламен бюджет, който отразява вашите цели и очакван ретурн. С бюджета на място, можете да използвате стратегии за офертиране, за да оптимизирате разходите и да увеличите ROI.

За да разберете как да максимизирате възвръщаемостта на вложения бюджет, прочетете нашата подробна статия за ‘Оптимизация на рекламния бюджет: Възможностите на Advantage Campaign Budget’.

Създаване на рекламно съдържание

Видове реклами: Изборът на правилния вид реклама може да има огромно въздействие върху успеха на Вашата кампания. От изображения и видеоклипове до карусели и колекции, Вашият избор трябва да отразява Вашата марка и да въздейства на Вашата аудитория.

Креативно съдържание: Въвлекателното съдържание е сърцето на всяка реклама. Използвайте креативен подход, който резонира с Вашата аудитория, включвайки силни визуални елементи и убедителен копирайтинг, които подчертават Вашето послание и насърчават ангажираност.

Призиви към действие (CTA): Всеки елемент на Вашата реклама трябва да води до ясен призив към действие. Без значение дали искате потребителите да направят покупка, да се абонират или да научат повече, ефективният CTA е от решаващо значение за увеличаване на конверсиите.

Оптимизация и мониторинг на кампанията

A/B тестване: Използвайте A/B тестване за да определите кои елементи на вашата реклама работят най-добре. Това може да включва тестване на различни изображения, заглавия, текст на рекламата или дори различни CTA.

Анализ на резултати: Важно е да разберете какво работи и какво не. Facebook Insights предоставя дълбочинен анализ на ефективността на Вашата кампания, позволявайки Ви да направите информирани решения за бъдещите си рекламни стратегии.

Адаптация на стратегията: Светът на дигиталния маркетинг е динамичен. Бъдете готови да адаптирате Вашата стратегия в реално време, отговаряйки на променящите се пазарни тенденции и аудиторията си, за да максимизирате възвръщаемостта на инвестицията.

А от тук може да почерпите още вдъхновение и да обогатите знанията си!

Този процес на непрекъснато учене и развитие е изключително вълнуващ, а резултатите могат да бъдат изключително възнаграждаващи. Въоръжени с знания и практически опит, вие сте на път да разкриете пълния потенциал на рекламирането във Facebook и да видите как Вашите усилия дават реален резултат за Вашата марка или бизнес. Не забравяйте, че успехът идва с тестване, адаптация и постоянно подобрение.

Пожелаваме Ви успех!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Telegram

Основни изводи

 1. Facebook рекламирането остава ключово за бизнес растежа, позволявайки на марките да се свързват с голяма и целева аудитория по мащабен и точен начин.
 2. Познаването на основните инструменти на Facebook е критично за успеха – това включва Meta Business Suite, Ads Manager и рекламния акаунт, които са средствата за управление и изпълнение на кампаниите.
 3. Структурирането на кампанията започва с ясно определение на цели като бранд осведоменост, генериране на трафик или конверсии, което насочва всички последващи действия.
 4. Подробното таргетиране е възможно благодарение на мощния аналитичен инструментариум на Facebook, който позволява на марките да насочват рекламите си към конкретни демографски групи, интереси и поведенчески модели.
 5. Умелото управление на рекламния бюджет е съществено, като стратегии за офертиране и бюджетиране помагат за максимизиране на възвръщаемостта на инвестицията.
 6. Създаването на рекламно съдържание включва избор на подходящите формати и разработване на креативно съдържание със силни призиви към действие, които увеличават ангажираността и конверсиите.
 7. Оптимизация и мониторинг на кампаниите чрез A/B тестване и анализ на резултатите с Facebook Insights са важни за непрекъснатото подобрение и адаптация на стратегиите.
 8. Адаптация на стратегията в отговор на пазарни промени е необходима, за да се поддържа актуалност и висока ефективност на рекламните усилия.

За още по-дълбоки насоки и стратегии за оптимизация на рекламния бюджет, читателите могат да се запознаят със статията “Оптимизация на рекламния бюджет: Възможностите на Advantage Campaign Budget”, която предлага допълнителни методи и техники за ефективно бюджетиране.

Беатрис Крумова - уеб дизайн, социални акаунти
Уеб дизайнер, Социални акаунти
Беатрис Крумова, уеб дизайнер и специалист по социални медии, е истински талисман на тима със своята енергия и креативност. Тя вдъхва нов живот във всеки проект, съчетавайки иновативен уеб дизайн с оригинални стратегии за социални медии.

Останете в челните редици на уеб иновациите с нашия бюлетин

Не пропускайте най-новите тенденции и съвети в уеб дизайна и разработката! Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте актуална информация, полезни статии и ексклузивни оферти директно във вашата пощенска кутия. Бъдете в крак с най-новото в света на уеб технологиите с Website Masters.