fbpx
РКЕМ Груп

Нашата перла сред строителните сайтове

Представяме Ви проекта ни за RKEM-GROUP, където създадохме уникален уебсайт, отразяващ индустриалните специфики и фирмените нужди.

Поставяне на Цели:

Преобразуването на уебсайта включва подобрената структура, нови раздели за различни градове, оптимизация на SEO, мониторинг тагове за Google Ads, модерен дизайн и отговорен дизайн за оптимално изживяване на различни устройства.

Обади се сега!
Цели

Пътят към Перфекция: нашият Подход

Създадохме персонализиран графичен дизайн и обогатихме всяка услуга с галерия. Използвахме Crocoblock за свързване на услугите с проектите, подобрихме блог секцията и добавихме нови статии за обогатено съдържание.

Пиши ни!
Подход

Успешна История: Резултатите от Нашето Отдаденост

Подобряването на SEO класирането на уебсайта осигури по-високи позиции в търсачките, повишена видимост, увеличена ангажираност на потребителите и утвърди авторитета на компанията в индустрията като надежден източник на информация и услуги.

Намери ни!
Резултати

Проекта на RKEM-GROUP Строеж на дигитално майсторство

Създадохме уебсайт, който отразява мощта и надеждността на строителната индустрия, осигурявайки привлекателно представяне на услугите на RKEM-GROUP. Този сайт не само показва портфолиото на компанията, но и предлага лесен за използване интерфейс, подобряващ ангажираността и представящ детайли за проектите, превръщайки го в ключов инструмент за бизнес растеж и клиентско общуване.

Новаторство и качество  Нашето обещание & Вашият успех

Предлагаме иновативни решения, водещи до реални резултати. Нашият ангажимент е да превърнем Вашите идеи в успех, използвайки най-новите технологии и стратегии.

Стъпка по стъпка към Вашия персонализиран дизайн Отворен свят за Вашето професионално развитие

уебдизайн-процес

Стъпка по стъпка към Вашия персонализиран дизайн Отворен свят за Вашето професионално развитие

Съвети & Тенденции: Нашият блогКак да създадете успешен уебсайт: експертни мнения и ръководства

Дата:

Как да стартирате yeбсайт, който успешно развива Вашия бизнес