fbpx

Уеб дизайнер Ивайло Лозанов

Ивайло Лозанов, уеб дизайнер с ненаситен апетит за знание, е ‘енциклопедията’ на нашия екип. С неуморим стремеж към съвършенство, той не спира да работи по проект, докато не достигне абсолютната перфекция. Непрекъснато разширява своите умения в уеб дизайна, превръщайки всяка нова технология и тенденция в света на дигиталното изкуство в част от своя професионален инструментариум.
Ивайло Лозанов - уеб дизайн

Открийте историите зад думите Перспективи и страсти на нашия автор

Зад всяка статия се крие уникална история и страст. Открийте света през очите на нашия автор и неговите множество перспективи.

Оптимизация на сайта и нейните положителни въздействия върху потребителското изживяване

Добре дошли в нашето пътуване към оптимизацията на сайтове. В тази статия, ще разгледаме ключовите елементи, които правят уебсайта успешен и приятен за потребителя. Нашата цел е да Ви предоставим практически съвети и стратегии за усъвършенстване на потребителското преживяване (UX) на Вашия сайт. Ще научите как да анализирате...
В дигиталната епоха, където уебсайтът е визитна картичка на всяка фирма или личен бранд, креативният и функционален дизайн е по-важен от всякога. За да разберем как се създава успешен уеб дизайн, ние се срещнахме с един от най-успешните уеб дизайнери  - Иво Лозанов. 
Покажи още статии